fashiongalajurken.reismee.nl

5 reistips van Marc Soong, zakenreizigers en toeristen

Zodra we waren allemaal geregeld met onze respectieve kopjes, begon hij ons te trakteren op verhalen over het krijgen amoebiasis in Duitsland, het eten van schorpioenen, en het besturen van een Ferrari naar het strand. Hij zei: "Ik heb bijna alles meegemaakt! Reizen is altijd een unieke ervaring en wat er ook gebeurt maakt je slimmer reiziger. "
Het hele interview, we ook opgepikt 6 reistips van deze doorgewinterde zakenreizigers en toeristen dat we denken dat iedereen kan leren.

Marc and family at the Mt. Pulag peak.

1.Go buiten uw route! De auto magnaat geeft toe geen onderzoeken over een plek voordat er heen te gaan. "Als ik naar een plek, mijn vrouw normaal doet de planning; Ik ga in blind en ik krijg verbaasd na lang. Ik hou van een beetje avontuurlijk reizen. Onlangs gingen we naar India. We hebben wandeltochten van de sloppenwijken.

2.Experience alles local. "[Voor bestemmingen, ik kijk altijd naar] de bezienswaardigheden, de cultuur, het eten en de uniciteit van de locatie," onthulde hij.

3.Allow genoeg tijd voor ontspanning. Terwijl Marc reist vooral voor het werk, hij houdt te sluipen in sommige vrije tijd tijdens het werk reizen. "

4.Bring langs de juiste mensen. Meegebracht op het werk reizen toen hij nog een kind was, Marc begon reizen op jonge leeftijd samen zijn ouders en broers en zussen en nu, ooit de familie man, hij houdt van reizen met zijn vrouw en twee dochters.

5.Know uw bestemming vooraf en dienovereenkomstig te pakken. Marc geopenbaard aan het zoeken op het klimaat van waar het ook is dat hij gaat. "[Ik pak] de juiste kleding voor de juiste plek. Ik ben gemakkelijk; Ik kan overleven met kleine dingen en dan gewoon dingen kopen langs de weg.